Toneelvereniging Middenbeemster

Opgericht: 1 januari 1925

laatste update: 12-04-2021

De nieuwe voorstellingen zijn i.v.m. het coronavirus uitgesteld naar een later te bepalen datum

De kaartverkoop is tijdelijk GESTOPT!

LET OP! niet iedere voorstelling wordt door dezelfde spelers gespeeld. Heeft u voorkeur voor een bepaalde groep, bepaal uw keuze vooraf door HIER te klikken

Ook bestaat dan de mogelijkheid om een toneel-arrangement te boeken via Kavel2 (Golfbaan

Beemster). Kijk hiervoor op www.kavel2.nl of bel 0299-422005

Leden- & Donateursvoordeel: Voor leden en donateurs geldt dat per lid/donateur één kaart gratis beschikbaar is, mits deze vooraf is gereserveerd. Bijkomende voorwaarde is dat de contributie cq donateursbijdrage op dat moment betaald moet zijn. Ook deze kaarten liggen dan voor aanvang van de voorstelling gereed bij de kassa.
Repetitieavonden zijn voor iedereen vrijblijvend te bezoeken: Repetities zijn iedere woensdagavond van 19.45 tot 22.30 uur (van september tot februari) in het IJsclubgebouw, Nicolaas Cromhoutlaan 5 in Middenbeemster.
Terugblik op “de vrouwen van Rembrandt”
Even ontspannen vóór de voorstelling
Toneel arrangement KAVEL2 Het arrangement houdt in dat u voor € 35,- p.p. een heerlijk 2 gangendiner met een glas wijn krijgt, inclusief de toegangskaart voor de voorstelling. Het restaurant houdt rekening met de aanvangstijden van de voorstelling. Reserveren uitsluitend via Kavel2 (0299-422005 of etenendrinken@kavel2.nl)
Kavel2, Volgerweg 42, Middenbeemster